Sahabat andai

Tuesday, June 13, 2017

Nota #doubleye.LL #4 #doubleyell4

Hayatilah lirik lagu ini jika encik yell baca post ini..
Lia.z tak pernah fikir pun,harta awak,kerja awak,akademik awak,hebat ke tak hebat awak.yang saya nak cuma awak depan mata saya..itu je kot dah cukup..
Lia.z yakin awak boleh bertanggungjawab dan teguh dalam perhubungan tak kisahlah sesiapa pun..cumanya kadang-kadang parents ni dia terlebih risau,anak kesayangan plak tu...sebab tu awak akan rasa satu kekangan besar,padahal lia.z rasa okay je berkawan dengan awak..rasa macam bahagia juga..walaupun sekejap..
Tak kisah lah apa nak jadi dengan awak sekarang...saya belajar untuk jaga hati,jaga emosi tapi lia.z rasa macam makin teruk rasa itu..
Selalu mengadu dengan encik yell kan #nangis.. Tak pernah miss bila rasa macam nak nangis rasa ada problem encik yell tempat mengadu tapi saya tak tahu apa salah saya.apa silap saya sampai awak dah taknak tahu lagi pasal saya..
Kalau saya tak berhati-hati dengan percakapan saya,maafkan saya.lia.z cuma manusia biasa..kalau lia.z xjaga semua ini lia.z takkan share semua benda sesuka hati..sebab lia.z nak jaga..dah cuba dah maafkan tapi perasaan macam ini tetap ada..
Perasaan yang baru je jumpa tapi rasa macam dah lama sangat puluh tahun tak jumpa..
Dah lah,nak tido..malas nak fikir..jangan tak sedar sebab kenapa sis lia.z selalu diam.selalu cerita benda yang takda kena mengena,sebab nak lupakan segala masalah yang ada... Sis lia.z dah mula sayang double ye.ll sbb dah rasa boleh nak move sikit-sikit...tunggulahh bagi peluang lagi enam bulan,macam tak sanggup.. Hmm jadi,maka jadilah..
Percaya takdir Allah itu selalu indah bila kita bersabar..
Assalamualaikum.














Yang masih rasa macam dah lama sangat tak jumpa,
Lia Zakiah Cerdik

No comments:

Post a Comment