Sahabat andai

Thursday, June 15, 2017

Malas dah nak buat post #doubleyell

Mungkin ini nota last untuk awak another half..

Perpisahan itu pada lia.z cuma perkara biasa.sebab sedar diri lia.z ni yang jahat,kasar dan tak jaga hati orang sekeliling..

Buat awak yang saya makin sayang walaupun saya dah cuba menjauhkan diri..saya mengaku kat sini,saya memang jeles.tapi hidup awak...sukahati awaklah...saya bukan siapa-siapa dan awak pun bukan siapa-siapa dalam hidup masing-masing dan masih hanya seorang kawan..kawan biasa je..

Tapi mengenali awak dah cukup buat saya bahagia,sama seperti ex saya buat..
Cukup dah kasih sayang tapi lepas jumpa someone yang dia pernah kenal dulu,hilang dia tahu-tahu dah kahwin...

Kalau awak tahu apa perasaan lia.z sekarang,apa lia.z buat sekarang indah sangat...sekarang lia.z hanya mampu menaip dengan perasaan nak nangis yang amat sangat tapi air mata dah tak mampu nak keluar..
Perlu ke awak buat macamtu untuk bagi saya jeles?untuk bagi saya tak dapat kawal perasaan itu..

Saya nak tido,taknak dah fikir..
Memang kalau jumpa awak je pun,saya memang nak tido je sbb sy taknak fikirkan masalah tu,tapi akhirnya awak pun buat jugak masalah yang sama.
I hope this misunderstood will end by forgiving each other during eidulfitri...

Last request sy,jika awak terbaca post ini,datanglah raya rumah...dan saya nak awak faham,apa perasaan saya semasa menaip post ini.. #nangisataskatil #nangiskatbilikguru #moody #sayarinduawaklahhh #rinduawakkkkkkk #nakpergijumpa

Pergi cari lagu love someone by jason mraz..lagu last untuk awak..

Dah bye..nak tutup mata daripada fikir semua ini..

Assalamualaikum..





Yang dah kecewa tapi rindu,

Lia Zakiah Cerdik

No comments:

Post a Comment