Sahabat andai

Monday, June 5, 2017

Distance #notadoubleye.ll #3

Assalamualaikum..
Mungkin lagu ini je yang sesuai untuk luahkan perasaan yang terbuku di hati ini.. Lia.z berdoa banyak-banyak awak bukanlahh orang yang jahat untuk lukakan hati lia.z walaupun selalunya jujur untuk menegur sis..terima kasih..cumanya nak menerima untuk agar sukar pada mulanya..cuba melatih diri untuk mengawal kemarahan..
Sebenarnya,sebab dah sayang.tu je..plus dah lama gila kot tak jumpa...sebab tu rasa macam ada something wrong somewhere..susah nak tdo malam,banyak fikir...gaji tak tahu bila boleh dapat nak invest untuk transportation ke sana ( taktahulah kemana tu) dengan harapan nak tunjuk effort even dah banyak effort sis tunjuk..banyak advice sis dah pesan,warning sis dah pesan..janji pada diri sendiri taknak jumpa selalu tapi tak mampu..dah cuba sibukkan diri untuk lupakan semua ini,dah cuba taknak fikir banyak benda-benda macamni risau diri sendiri yang sakit teruk.. Nanti orang cakap sis meroyan,sis mental..kalau orang layan kita ok,ye ok..kalau asik nak buat sis marah,maaflahh.bagi sis masa ye..masih belajar lagi untuk mengawal kemarahan...
Whateverlahhhhhhhhhhhh..
Hayatilah lagu ni...
"Please dont stand so close to me,
I've having trouble in breathing.
I'm afraid what you see right now
I give you everything i am.
All my broken heart beat until i know,
u'll understand."
Rangkap ni paling deep...kalau awak nak tahu,dengan awak je saya rasa boleh move on..and that's not so easy to cure my small heart...






Selamat mendengar dan menghayati..

Yang terasa jauh dan lama sangat dah tak jumpa,
Lia Zakiah Cerdik

No comments:

Post a Comment