Sahabat andai

Saturday, April 22, 2017

Island vacay


Memandangkan lia.z seorang kaki jalan...seorang kawan dan sahabat ini mengajak lia untuk join program dia iaitu pergi ke pulau perhentian...
Pengalaman yang sangat best dan berbaloi join diorang ni,kelakar dan haihhhs macam-macam je lahh perangai...
Yang paling best usha abg driver boat,hahahaha...
Snorkelling tak hingat dunia sampai hanyut entah ke mana..nasib tak kena makan dengan ikan yu...
Hemmmm,idea memang banyak tapi bila dah taip macam takde plakk ideanya..so ambik gambar and share je lahh kat sini gambar kenang-kenangan bersama kawan-kawan..



KENANGAN BERSAMA SAHABAT DI PULAU PERHENTIAN KECIL

BINIKU DRIVER BOAT
KUASA ALLAH ITU SANGAT BESAR BILA SAMPAI SINI..ALHAMDULILLAH

No comments:

Post a Comment