Sahabat andai

Wednesday, November 23, 2016

Yok! Tawan gunung ledang bersama pbba

Assalamualaikum..

Gunung ledang ini sis lia.z hiking dengan geng-geng persatuan belia batu anam (pbba) bersama johor youth development club(joydec)...
Hahahahahah.
Sis suka hiking tapi santai-santai je lahh.. Buat ape nak laju-laju...plus sis semalamnya drive dari sungai besi gais, penat drive tak habis lagi. Sekali baru starting dah kena naik tangga, adehh.. . Before dis, naik gunung gajah terom best je plus xtertinggal tapi kali ini tertinggal jgk. Hahaha... Sampai tak merasa yang kfc tu, k fine. Tapi sis sampai jgk ok puncak..
Dekat je ledang tu, nanti boleh je hiking lagi bila free, training kat sana...
Ok lah taknak citer panjang, ni nak share gambar-gambar kenangan kat sana.
Hiking ni semua pengalaman, kena menghayati dan tenangkan diri. Jaga jantung dan pernafasan. Kalau tak larat takleh paksa.. Yang penting yakin pada diri dan buat koleksi panjat gunung ni, panjat gunung tu. Jangan main-main akak gemuk ni pun dah dekat 5 jgk gunung bukit ni... Sis tak pernah fikir nak kurus, yang sis fikir sihat dan tenang waktu panjat gunung... Orang tak suka tapi sis suka... Biarlah orang nak cakap ape, kita kena yakin pada diri dan menikmati keseronokan itu..

No comments:

Post a Comment