Sahabat andai

Wednesday, November 23, 2016

Konvo ke? #eh

Assalamualaikum. Rasa macam sekejap je dah konvo... Oo dah empat tahun eh. Penat doh belajar. Sis lia.z actually lebih prefer belajar open learning dimana belajar je lahh kat mana-mana. Pengalaman lebih penting. Hmm, offer sambung master berlambak-lambak tapi diri ini belum cukup dare nak hadapi lagi benda-benda macamni. Aku dah sibuk fokus, kau dok gedik-gedik cari aku. Bila aku buat keputusan nak cari kau, kau diam je. Ape citer bro.. Kau tak sedar ke kau dah rosakkan hidup anak orang. Aku bukan nak cakap aku tak kuat, aku dah cukup kuat elak kau...tapi entahlah. Malas nak hadap orang... Aku dah bahagia dah ni dapat konvo tanpa fikirkan kau lagi..

Itulah antara kenangan buruk sepanjang belajar.. Tapi kenangan manisnya ialah, jumpa ramai SANGAT KAWAN YANG TAKTAHU LAH GEMBIRANYA MACAMMNA... Dapat berjalan-jalan berhuuhaaa huhaaa bagai nak gila, kumpul mykucing segala bagai and thats really make me become positive one... Rasa macam nak golek-golek penat nak mampus. Asal balik cuti mama cakap kau kurus. Kau kurus. Bila dok rumah, kau gemuk kau gemuk....... Hahahaha

Alhamdulillah selesai jugak empat tahun menghabiskan ijazah sarjana muda pendidikan (sains pertanian) dengan kepujian.
Nama je sains pertanian, tapi apa yang sis lia.z dapat, semua kos lia kawan, semua kos lia ambik pengalaman semua kos ada jaringan. Sampai ke luar kampus pun banyak je jaringan.. Eh banyaklah, itu yang paling best. Ini antara gambar kenangan semasa hari konvo yang amat banyakknya manusia. Sian mama n abah sis lia.z kena tunggu lelama so kitrang ambik gambar yang patut-patut je.

Alhamdulillah lagi sekali, rezeki tuhan yang besar jugaklah. In sha Allah interview pun dah lepas, tinggal tunggu posting dan keputusan temuduga... Semoga Allah merahmati kehidupan kami sekeluarga.
Aminn.

No comments:

Post a Comment