Sahabat andai

Wednesday, November 23, 2016

Hiking di bukit keluang, jerteh

Assalamualaikum.

Dah lama kan lia.z tak update blog setelah berlama-lama stress menghadap orang menghadap itu ini. Yelahh, ragam manusia ini macam-macam. Silap pada diri sendiri jugak. Mana ada manusia yang sempurna, cukuplah Allah sahaja yang tahu.

Nak cerita pasal pergi hiking bukit keluang jerteh terengganu. Pemandangan dia sangat cantik. Lia ingat nak panjat petang lepas jumpa adik kt jeli,kelantan tapi kakak saudara cakap better pergi pagi jadi saya pun pergilah pagi esoknya ditemani abang dan anak saudara saya bernama munir..

Lia share je terus gambar pemandangan bukit keluang yang cantik ini. Memandangkan kakak saudara ada kat sana, so lia.z takkan lepaskan peluang untuk menikmati keindahan alam yang berdekatan dengan besut ini..
Lalalalala. Satu Malaysia ada saudara, jenjalan lahh ape lagi... Kena rajin dan kuat mental dan fizikal.

No comments:

Post a Comment