Sahabat andai

Wednesday, November 23, 2016

Bukit Batu Puteh bersama miah, mira dan midah.

Assalamualaikum. Setelah majlis konvokesyen haritu. Lia.z terus mai p jumpa kawan-kawan yang sambung belajar kt uitm jasin yela dapat duit sikit dari mama n makcik-makcik sebab konvo..
Sis terus ajak mereka pergi hiking kat bukit batu putih tnajung rachado port dickson. Ingatkan nak daki bukit je, sekali rasa rugi angat tak bawak baju lebih nak mandi pandai. Kawan-kawan kalau dah namanya travel, hentam je lahh duit dah tak cukup pun sanggup ni nak berjalan.. Ada je sebenarnya job berjalan freelance macamtu tapi kena bijak lah kau bagai nak gila ke sana ke sini.. Lepasni, sis kalau berjalan-jalan memang dalam kereta sediakan sport shoes. So lepasni bawak plak baju lebih in case tetiba jumpa pantai nak mandi..
Jumpa itu jumpa ini...
K lahh share pepndek je sebab share pakai fon je..

No comments:

Post a Comment