Sahabat andai

Monday, April 25, 2016

Susunan Jadual Yang Tidak Teratur

assalamualaikum..

susunan jadual yang tidak teratur..

Sebenarnya semalam lia baru lepas menghadiri diri ke program BIJAK URUS MASA,ANDA CEMERLANG(BUMAC) siri 2..

Slot program ini membincangkan berkenaan bijak urus masa..
Pertama sesi ceramah bersama En Azman selaku Ketua unit kaunseling Hal Ehwal Pelajar dan Alumni berkenaan pengurusan masa.

Seterusnya aktiviti latihan dalam kumpulan yang lia dah agak mesti dok menari-nari,kenal-kenal kawan-kawan..So dalam kumpulan ada 8 orang..kena ingat nama,rasanya bahasa thailand kap pun kap..kena ingat tapi dah tak ingat.hahahah..dalam kumpulan ini,paling best bila part kenakan balik fasi yak bagi talk and yang saiko-saiko orang..hahahah..i know that feeling..

lepas tu explorace main lari-lari kampus lama tu ha..sabar je lahh makcik yang dah takde fitness ni.
disebabkan aktif dalam kumpulan dan bising duk lawan-lawan fasi,dapat 12 bintang and top 10 star BUMAC katanya...


Komen di luar program plak,sebenarnya nak urus masa ini bukan senang..like seriously,kejap lagi kau mesti buat perkara spontaneously.Kadang tibe-tibe buat benda lagha,kadang tibe-tibe jadi budak baik.Pergi mana-mana pun kena belajar.
Ingat senang ke nak belajar.Ni dah minggu ke berapa,asaimen aku berlambak tapi tak dibuat..haisss...thesis lagi,...ntahlah rasa nak join prgram lagi taknak grad.hahah..
Series lia plak jenis yang xboleh tolak program,susun tetap susun.....tapi bila fikir asaimen plak,bila lah nak buat...ada seorang doktor tu pesan,setiap malam mesti kena buat walaupun sikit...tinggal lagi 4 minggu je ni..haisss...contohnya semalam lah..pergi ke BUMAC,malam pergi cuci mata plak di KHAR...kelmarin plak,pergi mandi dengan kosmate sampai petang..Minggu depan karnival keusahawanan,pesta buku..minggu yang lagi satu plak,program larian....banyaknya,,mana boleh tolak semua....so bila nak buat thesis tu?penin makcik..

oklah..assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment