Sahabat andai

Wednesday, April 20, 2016

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 1

assalamualaikum...

pesta yang memang kena pergi ialah pesta mencari ilmu...semestinya....wah wah wah......yang seronoknya buku-buku kat sana murah plus ada macam-macam offer dorang bagi...
since tingkatan 3,cikgu-cikgu dah menggalakkan program seperti ini...jadi , lia tidak akan melepaskan untuk menghadirkan diri ke sana walaupun sibuk asaimen dan fyp.....tambah pulak,untuk pesta kali ini,lia ditawarkan untuk menjadi secretariat....bawah syarikat pakcik lia sebab dia ada kedai buku,of course lah dia join kan....bestnyer....nak jugak bukak kedai buku..woiii...siapa taknak? program besar,ilmu banyak....
kena pandai cari lubang-lubang kerja sambil buat fyp...ke buat fyp dulu baru fikir...

semenjak habis praktikal ni,mashaAllah tak tahu nak susun jadual macammana...offer berlambak,sana-sini.....siapa taknak.....peluang makin besar semenjak dewasa ini...

oklah,post ini sebab nak lepaskan penin je,time-time waktu kemuncak ini berapa banyaklah offer yang tidak terhingga nafsu lia nak pergi.....huhu....
serieslahh..tinggal satu sem je pun......takkan nak macam-macam syarat gak plus asaimen bermacam-macam...mohon lah bagi saya A terus.saya banyak join program luar kot...faham-faham je lahh..

ok bai assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment