Sahabat andai

Monday, April 18, 2016

mari Menyiapkan Thesis

Assalamualaikum...

series siapa sangka emmpat tahun yang dinantikan kini hampir tiba......dan maka dengan itu deadline thesis pun hampir tiba kemudian cikgu lia pun dah takdok mood dah nak buatbuat kerja ni sebab fikir dah nak habis..buat pun kerna terpaksa......curicular vitae,resume semua dah get ready,..katanya nak tolong mama support adik kat umk...so tengah cari lubang research assistant sambil buat master....
dulu kemain berangan nak kahwin sehabisnya degree...tapi encik yang jadi calon tu dah kahwin...hahahah...

cikgu lia masih boleh move on lagi sebabnya dah dapat degree...rezeki ini dapat buat cikgu lia lupakan perkara buruk yang happened dalam hidup lia..

manusia mana yang pernah puas hati dengan hidup dia.......melainkan dia sudah merasa cukup dengan apa yang dia ada.

thesis belum siap,konvo pun belum,tak official lagi kot...sana sini dah offer..i penin lah i macamni...

kasi i kahwin dulu,bahagia bersama tersayang dulu baru fikir master boleh tak..ehh.tapi tak boleh..
hadui....penin lahh hakak hoi nak yang mana satu..yang ada depan mata ni pun tak siap lagi.....haduilahhh...

ok bolehlah kita teruskan perjalanan..ok assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment