Sahabat andai

Friday, December 19, 2014

Persahabatan melalui Giveaway

alhamdulilah.. seronok sangat bila join giveaway,dapat hadiah dari kengkawan.

tidak kira umur,tidak kira bangsa,tidak kira kedudukan..

seronok mencuba perkara baru ini.

bila dah dapat hadiah,perasaan nak buat kawan tu makin kuat.makin ramai blogger lain cikgu lia nak buat kawan.

nasib baik join ini cume like n follow,bloglist,blogwalking,copy and paste..agak mudah untuk masuk dan menepati syarat-syarat mereka.

tapi lia lebih seronok berkenalan dengan orang yang membuat giveaway,sponsor giveaway dan juga peserta yang join..

lia ingat nak buat review dengan produk-produk yang lia dapat.tapi nak tulis dengan penuh perasaan,so kena ambil sedikit masa..

ini pun kerana teringin nak taip sebab dapat lagi hadiah.
alhamdulilah..setakat ni lia sudah dapat tiga giveaway..ada yang giveaway yang lia join,tak sempat lia nak cek menang ke tak,tak alih alih dah habis tempoh tuntut hadiah.
sedih kan,terpaksa let away the giveaway.kekeke..

takpe takde rezeki masa tu,mana tahu akan datang ada rezeki.inshaAllah.

7 comments:

  1. tahniah.. betul, bila menang tuh rasa seronok kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..seronok sebab dapat kawan baru.dapat belajar banyak ilmu baru..

      Delete
  2. Betul tuu , tambah-tambah bila dapat hadiah . Lagi laa jadi bertambah rapat ken .
    salam perkenalann . Good luckk untuk semua GA yang di-join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..betul tu..kenal ramai jugak sponsor,n peserta...
      share-sharelahh ga dengan saya..

      Delete
  3. Aah kan... sheila dapat byk kawan ni dr join GA ni la.. menang kalah tu no2..

    ReplyDelete