Sahabat andai

Tuesday, December 16, 2014

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html?m=1

klik pada banner untuk join..huhu...


BismillahirRahmaniRahim..
Pada 25 November 2014 yang lepas genaplah 2 tahun blog kesayangan teman ni haa.. Kalau umur budak, udah berlari-lari dah budaknya kann.. huhuhu..

Sempena ulangtahun Blog TENGKUBUTANG yang dah mencecah 2 tahun ni, teman nak buat Giveaway sikit lah.... heee.. just nak buat penghargaan buat korang yang sudi jenguk dan singgah sini selalu.. jasa korang tetap teman kenang sampai bila2.. heee.. ok lah.. hope korang sudi-sudilah join yea.. hope dapat sambutan dari rakan blogger semua.. 

GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia. GIVEAWAY bermula pada hari ini, 7 Disember 2014, iaitu tepat jam11 Pagi sehingga 20 Disember 2014 (jam11.59 malam) 
Semua Blogger Malaysia dijemput menyertainya. Para SPONSOR pun leh join gak..

jemputlah join kengkawan..

assalamualaikum..


9 comments:

  1. salam,,singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..thank..singgah follow..klik-klik mane yang patot..hehehe..jemput-jemput..huhu

      Delete
  2. Assalamualaikum... Dari Segmen yang sama : ) http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html
    Follow me Back! Done follow you :) Tq

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen sama, Good Luck!
    Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    #PRAYFORMANGSABANJIR #PRAYFORMALAYSIA

    ReplyDelete
  4. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-tengkubutang.html

    ReplyDelete