Sahabat andai

Friday, September 12, 2014

Semester 5 : new life as senior?

Assalamualaikum..
Tak sangka lia sekarang sudah ditinggalkan kakak and abang yang lia sayang.
Sikit sangat senior yang tinggal,batch 2nd intake kebiasaannya sikit..
Senior yang lia hidup sebelum ni..semua dah pergi praktikal..
Ramai sangatlahh,bila semua pergi praktikal,rasa macam ada kekurangan sesuatu..
Itu sahaja yang lia rasa berat sangat untuk semester ini..

Tapi yang rasa ringan dan takot,ialah jam kredit yang sangat sikit..padahal boleh topup sem ni..tapi kos minor lia tak bukak subjek untuk sem ni..sem depan baru bukak..inshaAllah mungkin sem ni lia sempat mengaktifkan blog ini..
Sem depan lia mintak maaf jika ditinggalkan bersawang-sawang.kekekeke
Baiklah,kita belanja satu gambar ye untuk sem ni..
Nantikan entry terbaru lia ok?
Kalau dah namanya baru mencuba,minta maaf lah jika isi pon ini tidak menarik..
Apa yan penting is kita share benda yang baik-baik je.

Waalaikumsalam..

2 comments:

  1. Haaa jadi senior jangan buli junior ya... haha... tp tak nafi... yg senior dah pergi kita akan rasa sunyi... tp lumrah lah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih mereka tiada disisi..rasa macam xleh hidup tanpa mereka..dan certain time i rasa nyesal tak habiskan masa dengan mereka..

      Delete