Sahabat andai

Friday, June 20, 2014

jom tolong like page lia zakiah cerdik

assalamualaikum..

lia dah letak dah gadjet untuk like facebook..tapi masih kekurangan promotion lah rasanya..hope sangat blogger-blogger or reader like page lia..
bermacam-macam cara lia dah cuba..dan banyak jugak cuba follow tips-tips yang diberikan..
tambah lagi lia tidaklah aktif sangat dalam dunia blogging ni.sebab tidak punya masa tok update dan membuat promotion..

berharap sangat satu hari nanti lia juga boleh membuat kawan di dunia blogging ini..

inshaAllah.

klik link ni Lia Zakiah Cerdik
itu je yang lia mampu mudahkan korang tok promote fanpage lia.

assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment