Sahabat andai

Monday, June 23, 2014

30 hari 30 ..................

assalamualaikum..
memandangkan cuti semester ni lia bakal menyambut bulan ramadan,lia ada dua target yang lia nak buat..huhu..

30 hari 30 resepi

ok..inshaAllah lia tengah buat perancangan tok sediakan 30 resepi baru..lia tertengok iklan kat tv yang ritrud berlakon tu.so lia nak jugaklah buat camtu..harap-harap perancangan ini menjadi..sebentar lagi lia nak cari resepi-resepi dan nantikanlah lia nak update setiap hari..inshaAllah..

30 hari 30 Juz

perkara ini telah dua tahun lia tinggalkan..mashaAllah..last masa form 5..rasanya lia malas nak masuk kerja,sebab kerja kita tidak ada kesempatan untuk mengaji..bukan nak cakap apa,usaha cari duit tu tak salah,cuma nanti bila dah ramai customer,kita lupa plak kat Al Quran..subhanAllah..teruknya perangai..
inshaAllah,kalau lia dapat masuk kerja pun lia nak cari kerja yang bagi lia ruang untuk lia mengaji one day one juz..30 days 30 juZ..inshaAllah..

assalamualaikum

No comments:

Post a Comment