Sahabat andai

Friday, May 23, 2014

Ke kulim ke kita

Assalamualaikum...

Ke kulim ke kita tu point dia same ngn prgram wak doyok tu..huhu..
Tapi ni versi adik lia.z...lawaklahh dia dan kawannya berjenaka...

Yang paling lawak,lia.z yang dah sem 4 mengaji di upsi kena jadi wakil dia untuk jadi matrician balik..
Dan kesian kat mama n abah,dorang tak tahu menahu pasal dokumen dokumen nak masuk mtrik yang sangat macam-macam tu..

Itulah orang cakap famili first.
Walaupun banyak program menanti lia.z walau dah hujung hujung sem ni,famili always first.
Yes,waktu cutilah ramai orang ajak lia.z turun pergi program..but for me as boarding school ex student,holiday is for family..
Senang citerr,family always first.

Takpelah,just take it positif.semua yang berlaku ada hikmahnya..sayangilah keluarga anda sebelu, anda disayangi oleh org lain bernama suami..huhu..jiwang plak...

Yang seronok berjalan ke kulim ke kita.hehehehe..
Rasa macam nak jugak tarik mama turun langkawi ke,dapat coklat daim sedap gak.

Oklah,nak share sikit je sebab update kat fon je.nak write panjang-panjang macam tak seronok..

Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment