Sahabat andai

Sunday, October 6, 2013

Creative Technovation Enterprise

assalamualaikum..

dan selamat sejahtera..

Bermulanya kisah pada 29 September 2013..lia.zf join satu program ini..

Program Bussiness Plan..

Mase tu,apa yang lia.zf fikir,lia.zf nak belajar berniaga..tu je...tapi sekali da sampai..mereka kata ada fighting2...now on,lia.zf baru tahu,dalam perniagaan mmg penting istilah fight...fight..fight...
lia.zf cuma fikir nak belajar buat business plan tu ja..jadi kami di beri masa untuk present dimana ya kita kena fight2...
dtglah seorang mamat ni yg mmg pglan nya mamat lah...haha...tu yg cik tippi btau,dy mmg banyak nak fight..Nampak gagah kat situ..kenalah pulak dgn mamat tun tuuhh..mmg!besh tengok perlawanan mereka...

ok done..

sekali da nak balik..en saiful ade cakap berkenaan page Creative Technovation Enterprise.Jadi lia.zf pun like jerr r..da malam,da rilek-rilek baru lia.zf belek-belek balik page ni..owh,mereka ni rupanya education consultant..best what?cume perlukan keyakinan diri untuk bercakap di depan dan conduct sesuatu program...projek mereka ni memang the best ever lah..

masing-masing berdedikasi terhadap kerja-kerja mereka plus sporting..



sekali lagi,belek-belek,lia.zf sahaja belek lagi page itu..tibe-tibe tergerak hati plak nak tengok mamat cik tippi cakap..dy ade kenalkan nama,tp lia.zf xperasan plak..sekali dapat tengok profile...laaaa..dy ni photographer rupenyaa...lia.zf banyak jugak jaringan yang ade kena mengena dengan dslr...hoho..so tengok karya-karya kreatif beliau...
lagi kreatifnya ialah ayat gempak beliau...dengan editingnya yang sangat meelleeetooop!
lia.zf banyak idea bab2 bergambar tp xde peluang...

sebagai seorang yang minat dengan karya beliau.lia.zf nak mempromotekan page facebook syarikat  beliau...


assalamualaikum..
selamat sejahtera buat rakan-rakan yang berminat memulakan perniagaan..
ingin mengikuti kursus-kursus seperti adobe photoshop,adobe flash,fotografi..
bolehlah like page https://www.facebook.com/creativetechnovation
untuk keterangan lanjut..

#moh la ramai-ramai like page ini


Ketua Pegawai Eksekutif ----> Mohd Saiful Azuar Bin Abdul Soter
Pengarah Kursus & Latihan ---> Mohd Zaini Bin Zainudin
Pengurus Pemasaran ---> Mohd Hafiz Bin Roslan
 
 
ok that all maybe..nak bebel panjang xde maselah..assignment bertimbun-timbun.
 

No comments:

Post a Comment