Sahabat andai

Monday, May 13, 2013

Lagi 3 minggu sebelum exam semester 2

Assalamualaikum
 
pejam celik pejam celik..semester 2 bakal berakhir..dan banyak lagi perkara yang perlu diselesaikan..
walaupun banyak tugasan telah diselesaikan.namun,masih banyak lagi tugasan dan test menanti..
esok lia.zf ada test dan tengah tunggu lagi satu presentation.dan 2 lagi tugasan.yang penting kita buat semua tu,pensyarah akan pertimbangkan dari segi permarkahan...
 
hohoi,kalau bab membebel..lia.zf update ni sebab nak mintak maaf banyak kalau ada menyusahkan kawan-kawan samaada diluar kawasan kampus mahupun dalam satu university ini.
terima kasih kerana tabah melayani kekurangan diri lia.zf ni.lia.zf sedar lia.zf tidak seberapa hebat kalian.tapi lia.zf sudah banyak mempelajari benda yang lia.zf tak pernah buat.itulah yang orang selalu cakap.pengalaman mematangkan seseorang.walaupun banyak kali sudah lalui,ini semua dugaanNya.bersyukur kita seadanya..alhamdulilah..
 
mungkin ini entry lia.zf sebelum final exam menanti..nanti lepas final exam,lia.zf ceciter lagi ea?
now,nak mohon seribu kemaafan daripada kalian..lia.zf jugak maafkan anda semua.percubaan ini memang terbaik sebab mampu mengeratkan hubungan yang terpisah Riwayat Muslim.tak salah untuk meminta maaf.dan memaafkan..mungkin perit,tp lama-lama hati yang membara pasti hilang sebab Allah tak suka orang marah2..melainkan Dia sahaja yang boleh marah sebab dia berkuasa.
 
kalau nak follow subject lia.zf ambik,
kat sini ade senarai paper yang lia.zf ambik..
 
                   wish me success dearest friends
 
baiklah itu sahaja share lia.zf tok post kali ini.
sory sesungguhnya yang baik itu dating dari Allah,
yang buruk itu datang dari diri saya sendiri..
assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment