Sahabat andai

Friday, May 31, 2013

29 May.Fakrul Radzi's birthday

assalamualaikum...
lia.zf ada seorang kawan ni...
mse kelmarin saje je la nak tengok calendar sebab da nak exam..
sekali teringat 29 mei ni macam ada birthday seseorang...
jadi bukak fb...
eh,xde plak noti birthday dia..
haha..
bukan harini kot,silap...


dok bukak wall dia,mane tahu ada orang wish,
ada la dalam 2 3 org wish,
n radzi pon reply wall post tu..
maknanya memang betul la kan.

jadi lia.zf pon wish je la..
wall post kt timeline dia..

huh,sekali seorang kawan dia ni,muaz.tnye bupde ko harini ke di wall post lia.zf..
mungkin lia.zf salah tarikh..haha
tapi pastu dorg borak2 ntah pape dorg.hurrmm..layan je la kan..

sekali dtg lagi sorang dok tanye,tak tau pon bupde radzi harini..


persoalannya,kenapa di wall post lia.zf diorg komen..
seolah2 menjadikan lia.zf sebagai wakil untuk mereka wish...

hahahaah..
lia.zf rasa sangat lawak..sampai harini masih tergelak..haha
ok itu je nak share..
assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment