Sahabat andai

Tuesday, April 16, 2013

Shiseido Black Mask

 Assalamualaikum,
 
okey..korang semua pasti geram tengok liang-liang kat hidung korang tu tersumbat dengan hitam atau menggerutu je kat hidung..u all nak tahu tak?itu sebenarnya minyak...so masker ni kalau kita pakai dia akan cabut semua minyak tu.dia takkan tutup liang roma tu tapi korang kena handle gak facial foam tok bagi benda-benda yang baik je masuk kat hidung korang.
 
actually,liang2 tu mesti ada.cume pengjagaan kita oke ke tak.hah,so lia.zf just nak promote this mask agar korang boleh buang minyak ketul2 tuh...
kalau bab menutup liang roma lia.zf kurang..
 
1 pek = Rm 1.50

Sumber:google
 
 
yang kali ni xada pakej tapi lia.zf da kira bagi murah sebab agen suruh bagi RM 2..hah,so mai mai mai beli..huhu..lambat laun blog ni mesti jadi blog tok berniaga.huhu...
inshaALLAH dipermudahkan..usaha tu yang penting.kan?
 
anyway thanx buat kawan2 yang mai support tuan Hamba..
im newbies.so I need to be more active in blogging..
 
I love u all
 
assalamualaikum..

2 comments:

  1. nak pegi cari lah satu! btw SM done follow sini. kalu sudi jemput la singgah ke blog. salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete