Sahabat andai

Saturday, April 13, 2013

Safi Balqis Perfect 10 BB cream

Assalamualaikum..
 
wahh,pelik bukan lia.zf ni nak share pasal BB cream yang lia.zf memang da lama cari sesuai ke tak dengan muka lia.zf..but mostly memang sangat tak sesuai..
sakit hati satu,
sakit muka dua...
belum cmpur sakit duit yang kita keluarkan..
masa test memang ok jer..bila da pakai muka memang jadi lebih berminyak!apa punya BB cream la macam tuh...


ini dia Safi balqis Perfect 10 bb cream saya
 
so Safi Balqis Perfect 10 BB cream ni buat lia.zf betul-betul rasa selesa..
tak macam bb cream yg sebelum-sebelum nih.lia.zf memang tak pernah tergerak hati nak test banyak-banyak product...
Pencuci muka Safi ni pon lia.zf tak test...
kita punya muka,kita tahu la kan yang mana sesuai and yang mana selesa..n yang termampu sahaja.
lia.zf try pakai bb cream je..cukup memadai..sebab nak cover muka kan,
kena la pakai bb cream ber SPF 30 PA +++ nih hah..itu sudah cukup memadai buat lia.zf..
 
bedak pon campur sikit tapi kalau boleh bedak tu pon tak payah.
natural beauty ok..hehe
bb cream ni tak effect pon kat muka.yang effect foundation..
sebab tu lia.zf suka bb cream.
lagi-lagi bb cream safi balqis perfect 10 ni.
bila lia.zf pakai,muka jadi lebih selesa,tak macam bb cream yang lia.zf beli sebelum nih.
muka rasa lebih berminyak.sangat tak sesuai untuk muka lia.zf ni...
 
and now im officially using this Safi Balqis Perfect 10 BB cream sebagai pencover muka I yang sering dihinggapi kuman-kuman di udara.
product ni sangat memuaskan and yang paling terbaik lia.zf pernah jumpa.

#ini copy paste dari webpage Safi

Rangkaian penjagaan kulit wajah SAFI BALQIS Perfect 10 dengan Formulasi Nano BioWhite & Q10 bukan hanya mencerahkan kulit, namun ianya membuatkan kulit anda halus, mulus serta cerah sempurna melalui 10 Tindakan Lengkap dalam hanya 2 minggu*!

10 Tindakan Lengkap


  1. Memudarkan pigmentasi
  2. Menyamaratakan tona kulit
  3. Melindungi dari sinar UV
  4. Mencerahkan kulit
  5. Melindungi dari radikal bebas
  6. Meningkatkan keelastikan kulit
  7. Menghidratkan kulit
  8. Mengekalkan lembapan
  9. Menghaluskan kulit
  10. Melembutkan kulit
10 tuh,betul la tuh.
lia.zf rasa dulu macam tak besh je produk ni.10 kot,macam boleh je.rupanya,dia boleh membuatkan si pemakainya selesa.termasuklah lia.zf yang muka hampir rosak ni.




sila abaikan parutku~~this is what we called skin recovery/regenerist

 agak-agak boleh jadi duta macam Shila Amzah tak?.. =)
 ini semua poyo..huhu..maklum nak jadi diri lia.zf kena lah jaga penampilan and diri.people love to talk..we can mind their talk.just behave yourself.people cant only judge me.lia.zf cuba buat yang lia.zf mampu,tanpa putus usaha.hehe..
itu sahaja review lia.zf dengan product safi BB cream yang sangat membuatkan lia.zf jadi lebih yakin untuk menjalani kehidupan yang baik.inshaALLAH

assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment