Sahabat andai

Tuesday, April 16, 2013

Eye Collagen Patch


Assalamualaikum...
 
 
lia.zf ni masih belajar dan masa untuk tidur sangat kurang..zaman sekolah dulu cikgu sering memarahi kita mengantuk di kelas..siapa suruh bagi kerja banyak2.rupanya di university lagi teruk..
eye bag lebih besar dari mata.hahahah
 
so salah satu cara ialah eye collagen patch ni,
dapat mengurangkan Lebam bawah mata,
dapat menyegarkan mata
mengurangkan rasa pedih mata
mengurangkan lingkaran bawah mata
 
 
kalau rakan-rakan nak beli kat lia.zf pon boleh...
 
1 pasang = RM 3
 
nak bagi eybag tu hilang ambik masa dalam dua bulan.dan seminggu pakai 3 kali..
jadi lia.zf ada jugak nk bagi pakej terus untuk dua bulan.
 
2bulan = 24 pasang
 
sepatotnya Rm 72 kan?
ok lia.zf bagi Rm 60..
beza tuh..
so kawan-kawan boleh lah pm lia.zf
 
lia.zf nak cari duit sampingan jugak.cume mesti kena usaha la untuk melakukan barang-barang yang kita jual..so kat sinilah salah satu caranya...
kawan-kawan boleh jugak support lia.zf kan?
dalah newbies...hehehe
 
sumber:google
 
 
 
korang boleh contact lia.zf melalui facebook jika berminat.
 
Baiklah,assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment