Sahabat andai

Monday, March 4, 2013

mengantok!

assalamualaikum..


sekrang memang sangat ngantok sebab tak dapat nak tido lena kat sini aka khar..mungkin kolej baru,n lia.zf xdapat adapt..hampir 2 minggu tido lambat..sape boleh tahan 2 minggu berturut2..nanti akhir sem lagi la..so,awal2 ni kumpul tenaga..tapi ni awal2 tak dapt kumpul tenaga..



Cara mengelakkan mengatok pada lia.zf

berzikir
lia.zf selalu bayangkan,sakit2 kat badan lia.zf ni mesti kerja setan sebab Allah mestilah nak hambaNya sihat sentiasa..so nak berzikir je..dapt ketenangan dan kurangkan kesakitan..

minum air
lia.zf rasa macam segar je bila minum air..air kan bersifat universal..itulah yg Allah cipta sebagai medium dalam badan makhluknya..siapa yg boleh kalau xde air?tipu la..

pewangi
lia.zf suke bau citrus n fruity..sedap macam nak jilat je minyak wangi tu..sabun mandi,pakai lemon..bila gosok2 kt badan,mcm letak lemon kat donut big apple..haha.merepek giler...kahkahkah..
n rase mcm tengah menikmati juice lemon yg sangat menyegarkan..

ibubapa
kalau ingt ibu bapa,kita teringt yg kita tengah belajar,so selagi boleh focus,selagi tu la kita ingt kat ibu bapa kita..huhu..rindunya kat diorang..xoxo

akibat daripada mengantok,post pon sedikit mengantok..
nite..
assalamualaikum..
lia.zf maafkan salah silap korang..

No comments:

Post a Comment