Sahabat andai

Monday, November 19, 2012

Again! n Again!

 Ini post pertama untuk blog baru aku ni.takde sape tahu r blog lame akuh tuh..dia kene post banyak sikit post barulaaa ramai yang bace..pastu lau rase nak blog ni dibaca orang mestilah yang menyampaikan dakwah n sedikit ilmu kan?bukan setakat kongsi cerita pasal saya je..o cerita pasal cinta saya..huhu..
Mula nak giat aktif kt sini sebab sini je kot diari yang boleh orang share tentang hidup saya.Facebook ade gak..tapi nak tulis panjang xboleh plak..tapi lau nak tulis panjang2 kat sini plak macam laaa ade masa..haha..sekarang ni pom z tak ngantok lagi sebb tadi buat asignment.asignment Alhamdullilah 50% lagi siapla daripada 4 subjek 2 da cyap...satu tu je esei,errggh!..mungkin kelakar gak la,,da tiga kali buat blog...yang first tu tak payah citer,zaman xtau aper!..yang kedua tu plak..adela stu dua post...tapi agaknya da lama tak buka,,so burn cmtu jela..simple je....www.zf36218.blogspot.com...
Pape jela..gi pon baru masuk tahun baru Islam kn..mungkin buka blog baru ni mcam turn over the new leaf rite?macam tu la azam aku baru ni...orang lain blog2 ni tok share maklumat an..same la kiter...huhu..maybe its jus personally...and also friendly....and also love...and the most important my family and ALLAH SWT the greatest....mungkin aku terlambat and ketinggalan zaman,tapi populariti itu tak penting ni(sambil meletak tangan di dada)....apa orang cakap,tak perlu bangga anda diminati ramai kerana yang ramai tu la pemurah...huhu...kesetiaan dan keyakinan tu mmg penting dalam setiap perhubungan,jadi kita mesti kene yakin dan berpendirian teguh dalam melakukan sesuatu...last but not least,just give me all your support to follow this blog if ihad a liittle time wit this friendly blog

No comments:

Post a Comment